Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Seglarskolan

Seglarskolan har en egen webbplats på adressen:

Än har du möjlighet att uppleva livet ombord i ett traditionellt segelfartyg. Du får uppleva den ofantliga kraften och känslan i ett segelfartyg under full gång, kanske under hårt väder. Eller att få segla genom våra vackra skärgårdar med sina genuina samhällen och med övärldens alla möjligheter runt omkring - allt under avspända och kamratliga former med erfaret och kunnigt befäl.

Varje år arrangeras ett flertal juniorkurser och vuxenkurser.

Seglarskolans Program 2018

Stiftelsen Svenska Kryssarklubbens Seglarskolas program för sommaren 2018 är nu klart. Där kan du läsa om vårt utbud av ungdoms- och vuxenkurser. Du kan ladda ner programmet här, läsa det på vår webbplats http://www.sxkseglarskola.se eller få programmet i pappersform genom att höra av dig till kansliet på 031-690069 eller 031-293505 eller maila till seglarskolan@sxk.se.

Välkomna på ett spännande äventyr!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2017-11-28 16:44.
Visad: 17260 gånger.