Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Projekt

Inom Västkustkretsen har vi ofta ett eller flera projekt som pågår för att starta upp en ny verksamhet, locka nya medlemmar eller finansiera något.

Våra projekt just nu är;

Prova på båtlivet

Vi provar att erbjuda "Prova på" seglingar för att se om det kan vara ett sätt att få nyfikna på båtliv att faktiskt prova och kanske på sikt skaffa en egen båt.


Hjärtstartare

Svenska Kryssarklubbens Västkustkrets har under mer än 60 år arbetat för att få ett säkrare båtliv i vår skärgård. Inom kretsen ser vi nu ytterligare ett sätt att bidra till säkerheten genom att utrusta våra funktionärers båtar med hjärtstartare. Detta är en verksamhet som vi kommer att försöka finansiera på många vis.


Båtmässor

De båtmässor Västkustkretsen medverkar på är Båtmässan i Svenska Mässan i Göteborg i början av februari samt Öppet Varv på Orust i slutet av augusti.


Uthamn

Många av Svenska Kryssarklubbens kretsar har en uthamn där medlemmar kan träffa andra medlemmar och verksamhet bedrivs. Västkustkretsen har ännu inte någon uthamn. Arbetet med att hitta en passande uthamn har pågått länge och pågår ännu.Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-12 23:45.
Visad: 6209 gånger.