Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Västkustkretsen släpper ny publikation - Onsala-Skärhamn

Lagom till Båtmässan i Göteborg släpper Hamn- och ankarplatskommittén i Västkustkretsen en ny publikation, Onsala – Skärhamn. Denna publikation är speciellt framtagen för de som rör sig runt om i Göteborgs skärgård.

Publikationen som är ett utdrag ur Västkustens Naturhamnar täcker sträckan Onsala till Skärhamn. Alla hamnar beskrivs i text och med flygfoto i färg där 2-meters kurvan är inritad. I början av pärmarna hittar du övergripande information om platserna i publikationen. Vid köp av publikationen får du samtidigt tillgång till appen SXK-V där du hittar alla Västkustens Naturhamnar, fram till och med 10 juni 2017. Vi köp av publikationen kan du teckna dig för en prenumeration av appen för 150:-/år.

Publikationen finns att köpa på vårt kansli i Långedrag. Du kan även beställa direkt ifrån vår web-butik.


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-02-13 10:25.
Visad: 2339 gånger.