Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Snart är hjärtstartarna på plats!

Maj 2015

Våra 10 hjärtstartare har nu anlänt till kansliet i Långedrag. Vi valde att fortsätta med Zoll AEDPlus. Hjärtstartarna levererades med en praktisk väska och en förstaförbandsväska. Våra AED-flaggor är sedan en tid tillbaka på plats. Utbildningen av våra funktionärer har fortskridit med hjälp av Kerstin Nilsson och under våren har flertalet fullbokade kurser hållits. Vi håller nu på att fördela våra hjärtstartare mellan de intressenter som anmält sig, för optimalt utnyttjande under sommaren.

Fantastiskt att vi kommit så långt och tack till alla som bidragit med en gåva. Tack även till alla som medverkar i projektet och visar vad Kryssarklubben ytterligare kan göra för säkerheten för båtlivet.

Håll utkik efter den gröna AED-flaggan i sommar! Kom gärna förbi båtarna för en pratstund!

Peter Follin, Ordförande SXK-V


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2015-05-22 11:55.
Visad: 1786 gånger.