Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Vill du arbeta hos oss?

Svenska Kryssarklubben är en ideell förening som i första hand drivs av frivilligt arbetande medlemmar och funktionärer. Förutom de ca 500 funktionärer som arbetar runt landet har Kryssarklubben ett tiotal anställda vid kanslierna i Stockholm och Göteborg. Kryssarklubben är indelad i regionalt och intresseinriktade kretsar där de flesta funktionärer verkar. Västkustkretsen är den största kretsen inom SXK och har ca 13000 medlemmar med ett verksamhetsområde som omfattar området Norska gränsen - Vättern - Laholmsbukten. När nu en av våra kanslister snart går i pension rekryterar vi en

Kryssarklubbskanslist

Arbetet på kansliet kännetecknas av mycket varierat innehåll med tidvis mycket hög arbetsbelastning. Du som söker måste vara självgående och trivas med att ta egna initiativ och finna lösningar oftast utan att ha någon att fråga.

Arbetsuppgifterna varierar mellan sekreterarens, kassabokförarens till layoutarbete för vår tidning Västpricken, utbildningsadministration, mässplanering till post och pakethantering. Samtidigt som många av kretsens 13000 medlemmar behöver hjälp med sina båt- och medlemsfrågor.

Vi tror att du är en serviceinriktad person som har en bakgrund med arbetsledarerfarenhet från försäljning med viss telefonvana. I kraven för anställning ingår ekonomisk utbildning, körkort med egen bil samt datorvana. Du har flera års erfarenhet av att jobba med Excel och Word. Erfarenhet inom datorbaserad registervård och webb är meriterande. Självklart är du båtintresserad och har känsla för vad våra medlemmar behöver för att utveckla sitt båtliv.

Vi erbjuder en mycket omväxlande arbetsplats i en miljö av ideellt arbetande positiva människor, där du inte alltid finner din arbetsplats så som du lämnade den. Vårt kansli med tillhörande klubblokaler ligger alldeles precis vid havet i Långedrag.

Vill du veta mer kontakta Lena Kjellgard eller Annika Ahlmark på telefon 031-690069. Ansökan i form av personligt brev och meritförteckning skickar du senast 15 november 2011 till

vastkustkretsen@sxk.se Svenska Kryssarklubben Västkustkretsen Talattagatan 24 426 76 Västra Frölunda


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2011-11-07 22:55.
Visad: 2833 gånger.