Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Verksamhet

Västkustkretsen är den största av de 14 kretsarna inom Svenska Kryssarklubbens vars mål är att stärka lusten för turist- och långfärder till sjöss.


Vi erbjuder bland utbildningar, tryggare och enklare naturhamnar, 24-timmarsseglingar, stöd och tips med båtteknik, eskaderseglingar och inte minst ett mycket aktivt social båtlivs nätverk med aktiviteter, klubbkvällar och träffar med stor variation på tema och inriktning.

Kryssarklubben ger också stöd för dig som vill segla utomlands. Detta genom att bland annat ta fram informationsmaterial, hålla utbildningar och arrangera längre eskaderseglingar. Om du hellre vill färdas på egen hand kan du få hjälp av klubbens över 50 utlandsombud.

Västkustkretsen präglas av engagemang och vitalitet. Kretsen har ett mycket gott rykte på västkusten. Vi får yttra oss över i stort sett alla frågor med anknytning till båt och hav.

Här på vår webplats kan du läsa allt om vår verksamhet och hitta information om vad som är på gång och reportage ifrån tidigare aktiviteter.

Allt arbete i kretsen, förutom vår kanslipersonal, sker på ideell basis. Inte mindre än 150 funktionärer arbetar i styrelse och kommittéer. Det är mycket stimulerande att få delta i arbetet.

Välkommen till vår webbplats!

Välkommen till att bli medlem!

Och varmt välkommen som funktionär om du vill!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-01-21 21:15.
Visad: 11642 gånger.