Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Välkommen till Västkustkretsen

Kryssarklubben har individuellt medlemskap och är i det avseendet världens största båtklubb. Kryssarklubben har 14 kretsar.


Västkustkretsen är den avgjort största kretsen och har drygt 13 000 medlemmar. Kretsen har en stor geografisk utbredning från norska gränsen ner till Öresund. På grund av avstånden i kretsen finns det också två sektioner, nämligen Bohus- och Boråssektionerna. Vi har även medlemmar i andra länder.

Allt arbete i kretsen, förutom vår kanslipersonal, sker på ideell basis. Inte mindre än 150 funktionärer arbetar i styrelse och kommittéer. Det är mycket stimulerande att få delta i arbetet.

Västkustkretsen präglas av engagemang och vitalitet. Kretsen har ett mycket gott rykte på västkusten. Vi får yttra oss över i stort sett alla frågor med anknytning till båt och hav.

Allt arbete inom kretsen skall ha bäring på medlemsnyttan. Kretsens tidning Västpricken och vår webbplats speglar aktiviteten i föreningen.

Välkommen i funktionärskretsen.
Peter Junermark
Ordförande.


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-04-09 15:48.
Visad: 5522 gånger.