Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Arrangemang

Förutom våra utbildningar och eskadrar så arrangerar vi också en stor mängd föredrag och andra arrangemang inom ett stort antal områden.

Välkomna!


2019-01-16 På seglingsäventyr med Annika och Björn i 13 år

Annika Koch och Björn Christensson lämnade Sverige 2005 med Lindisfarne (Forgus 37) och kom tillbaka 2018 med Moon (Koopmans 47). Under åren har de mestadels seglat i kalla vatten. 11 av dessa 13 år tillbringades i Stilla Havet. Det blir en kväll med härliga bilder blandat med erfarenheter av ekonomi/budget, underhåll/reparationer och vägval. Observera att denna kväll kommer att vara i Sjöräddningssalen i Långedrag (Talattagatan 24)!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-01-23 - Segla, ha roligt och utvecklas med Qvinna ombord-inställd

Monica Storm och Marita Lager från Qvinna Ombord inom SXK berättar och visar bilder från de olika verksamheter som gruppen håller på med. Vi får följa med på Tjejhelg till sjöss, Tjejeskader till Läsö, båtmanövrering/ navigering och mycket mer. Varje år deltar mer än 80 tjejer i QO´s aktiviteter, där man seglar, minglar, grillar och tränar. Allt går ut på att öka säkerheten så att alla ombord skall kunna sköta båten.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-01-24 - Lars Hässler berättar om sina seglingar- fulltecknat, kölista finns

Lars Hässler har sedan 1988 praktiskt taget seglat på heltid med betalande besättning i sin 50 fots Bénetéau Océanis S/Y Jennifer. Han visar bilder och berättar om upplevelser och erfarenheter från sin senaste seglats genom Europa, till Västindien, Kuba, Florida, Bahamas, Bermuda, Azorerna, Portugal och Spanien ända till Franska Rivieran.

 • Tid: Onsdagen den 24 januari kl 18:30.
 • Plats: Västerträffen, Östra Skärvallsgatan 1, V Frölunda
 • Pris: 100 kronor, inkl. fika. Betalning till vårt Plusgiro 42 01 92-7 i samband med anmälan.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-02-20 - Med flodbåt från Amsterdam till Svarta havet, fulltecknat - kölista finns

Morgan och Kerstin Olsson har som passagerare åkt flodbåt på Europas klassiska kanaler De kommer att ta oss med på en resa på Europas vindlande vattenvägar ombord på ett bekvämt flodfartyg. Det är ett annorlunda och innehållsrikt sätt att uppleva Europa. Längs floderna Rhen, Main och Donau färdades de genom sju länder och fick på nära håll uppleva uråldriga borgar, magnifika katedraler, sluttande vinodlingar och romantiska slott.

 • Tid: Tisdagen den 20 februari kl 11:00.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-02-21 - Finlands inre vattenvägar

Ludvig Johansson och hans fru Margaretha kommer och berättar och visar bilder från sin resa. De har kört motorbåt genom Finland, från Saima kanal vid Finska vikens inre del. De vände i höjd med Umeå. Bara i Finland blev det 1100 M på 8 veckor!

 • Tid: Onsdagen den 21 februari kl 18:30.
 • Plats: Västerträffen, Östra Skärvallsg 1, V Frölunda
 • Pris: 100 kronor, inkl. fika. Betalning till vårt Plusgiro 42 01 92-7 i samband med anmälan.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-02-28 - Teknisk träff OpenCPN. Navigationsprogram för PC och Android.

Gunnar Bulukin och Håkan Svensson kommer till oss och föreläser i ämnet OpenCPN. Vi får lära oss om navigationsprogram för PC och Android. De går igenom installation, användning, sjökort och apparater.

 • Tid: Onsdagen den 28 februari kl 18:30.
 • Plats: Västerträffen, Östra Skärvallsgatan 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-07 - Känsö - en ö med mystik och spännande historia

Fram till slutet på 1700 - talet var Känsö utmark för Brännö stamfastigheter. En obebodd kal skärgårdsö, där det fanns en del bete före djur och ett par torvmossar. I samband med sillperioden runt år 1800 blev Känsö intressant som plats för sillsalteri och trankokeri för att runt år 1803 bli karantänsstation.

Kaj Modig, som varit guide på Känsö under många år, tar oss med på en historisk resa, med inslag av:

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-07 - Solistträff

7:e mars är det dags för årets första Solistträff.

Gösta Elén berättar och visar bilder från en segling med Atlantica runt Scotland

 • Tid: Onsdagen den 7 mars kl 18:30.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-07 - Teknisk träff - flytvästar kl 16:00 Fulltecknat

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-11 - Träff för nya medlemmar

På söndag den 11 mars har vi en träff för nya medlemmar då vi informerar om vår verksamhet. Vi startar med lite fika och sedan får man gå runt bland kommittéernas olika bord i vår "minimässa" där det informeras om aktiviteter och annat. Välkommen med din anmälan så vi vet hur mycket fika vi ska fixa. Hoppas vi ses!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-13 - Maritima hällristningar i Bohuslän

Ingela Lundin och Linnea Nordell, arkeologer på Bohusläns museum, besöker oss.

Maritima ristningar hittar vi vid naturhamnar från Vinga i söder till Koster i norr, ristade av sjöfarare under främst 1500- och 1600-talen. De berättar om Bohusläns museums arbete med ristningarna, med särskilt fokus på Hamnholmarna i Fjällbacka skärgård. Där finns många hundra ristningar, bland dem flera unika senmedeltida heraldiska sköldar

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-14 - Teknisk träff - Den eldrivna båten

Oscar Theen har utvecklat system för elmotordrift på Oz-Marine (numera Greenstar) tillsammans med Stefan Larsson. Oscar arbetar idag på Benchnode, ett utvecklingsbolag på Lindholmen för komplexa produkter med el och data för fordon både till sjöss och på land. Han kommer att prata om elektrisk drift av både segel- och motorbåtar, om batterier och reglering, om möjligheter och problem och framtiden. Som vanligt bjuder vi på en smörgås och kaffe eller te i pausen.

 • Tid: onsdagen den 14 mars kl 18:30

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-21 - Segling i hårt väder med Bengt Falkenberg

Bengt Falkenberg, som till vardags är segelmakare, berättar om sina upplevelser och delar med sig av sina erfarenheter. Föredraget riktar sig till alla typer av seglare och är baserat på Bengts erfarenheter under 30 år inom havskappsegling, långfärdssegling och segelsömnad samt som föreläsare på "ISAF Offshore Safety Courses" m.m.! Bengt är bl.a. utsedd till "Årets havskappseglare i Sverige" av Svenska Seglarförbundet 2010 och 2013.

Detta är en föreläsning för alla som är ute på havet och som riskerar att drabbas av hårt väder. Här får du tips som är användbara!

 • Tid: Onsdagen den 21 mars kl 18:30.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-22 - Butiksbesök SeaSea Långedrag

På torsdag den 22 mars kl 18,30 öppnar SeaSea i Långedrag sin butik för oss Kryssarklubbare. Passa på att handla nu när båtsäsongen snart drar igång. Det blir förmånliga priser och möjlighet att ställa frågor.

Träffen är gratis men för att kunna beräkna fika så är vi tacksamma om ni anmäler er nedan.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-03-25 - Öppet hus - flytvästservice

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-04 - Teknisk träff - flytvästar kl 16 (ny tid då 17:00 är fulltecknat)

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-11 - Karibien ToR på två veckor

Följ med när Carina och Peter Williamsson berättar om då de var i Karibien 2017. Tillsammans med sex goda vänner hyrde de en 50 fots Dufour 500 GL i 14 dagar. För att få uppleva matkulturen i Karibien hade de en kocka med ombord en av veckorna. De berättar och visar bilder från resan som utgick från Grenada. Vi får se bilder både ovan och under ytan.

Är du på väg att göra samma resa får du förhoppningsvis också med dig några tips.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-12 - Butiksbesök Hjertmans Sisjön

På torsdag den 12 april kl 18-20 öppnar Hjertmans i Sisjön sin butik för oss Kryssarklubbare. Passa på att handla nu när båtsäsongen snart drar igång. Det blir förmånliga priser och möjlighet att ställa frågor.

De erbjuder 20% på ordinarie priser.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-17 - Skrönor och sanningar i Bohuslän-platser finns till föredraget, lunchen fullbokad

Lasse Lundberg är en profil i Fjällbacka , författare och vispoet. Nio böcker har det blivit hittills alla med anknytning till skärgården i Bohuslän. Det är berättelser han fångat upp bland folk i omgivningen Han skriver egna visor, han spelar dragspel och gitarr och han har gjort ett antal inspelningar med bl.a Curt-Eric Holmqvist. Dessutom är han mycket för sjölivet och har bl a ensamseglat över Atlanten på 1970-talet och drivit seglarskola i Fjällbacka. Lasses visor handlar ofta om hav, båtar och flickor men han har också andra funderingar.

[ Läs mer här. ]

Skrivbordssegling 2018

Under Skrivbordsseglingen seglar vi en 24-timmars-segling i sjökortet med en fiktiv segelbåt. Övningen genomförs på papperssjökort med navigationsbestick sittande vid bord. Deltagarna delas in i några grupper och tävlar emot varandra. Under seglingen får man autentiska väderrapporter och varje "timme" en väderuppdatering. Vi seglar i kort 92 med autentisk Punkt- och Distanstabell och 24-timmarsreglerna.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-22 - Öppet hus - flytvästar i Långedrag

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-04-25 - Solistträff

25 april är det dags igen för Solistträff.

Hans Kjellberg berättar om en äventyrlig seglats från Göteborg över Biscaya till La Coruna i Spanien

Vi kommer också att prata om kommande eskadrar

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-05-02 - Teknisk träff - flytvästar kl 16:00

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Eskader till Läsö

9-12 maj 2018

Ta chansen att prova på en eskader i det mindre formatet! Följ med oss och upptäck Läsö. Grilla, umgås, ta en cykel- eller busstur och helt enkelt ha det trevligt. Detta är en eskader som vänder sig till alla, segel- såväl som motorbåt. Ett utmärkt sätt att testa på eskaderlivet för er som aldrig vågat er på detta. Erfarna eskaderresenärer är också välkomna. Vid otjänligt väder så hittar vi på alternativa färdmål. Huvudsyftet, att testa eskader och att ha trevligt, uppfylls alltid. Samling på Rörö 9 maj, överfart 10 maj, avslutning på Läsö 11 eller 12 maj.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-05-15 - Navigera i nya farlederna till Göteborg

Under 2017 invigdes nya farleder till Göteborg speciellt avsedda för fritidsbåtar.

Jonas Johansson, lots vid Sjöfartsverket i Göteborg, är den som hållit i projektet. Han kommer till oss på Kryssarklubben och berättar om projektet och erfarenheter hittills. Jonas, som också är fritidsseglare, har många goda råd att ge oss sett från både fartygsbryggan och från sittbrunnen.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-05-16 - Tips och trix vid tilläggning, sjökort och säkerhet

Båtlivskommittén bjuder in till ett föredrag om hur man väljer naturhamn och förtöjer säkert. Ove Thorin delar med sig av mer än 30 års erfarenhet av att förtöja i naturhamn, mot boj, land och på svaj. Vi tittar också på vad som finns i sjökortsväg och säkerhet som tekniska kommittén arbetar med idag.

För er som kommer på träffen finns det möjlighet att få era flytvästar servade. Meddela oss om ni är intresserade av detta när ni anmäler er så bokar vi upp tider för detta innan träffen startar.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-05-17 - Teknisk träff - flytvästar kl 16:00 fulltecknat

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

Sedan en tid tillbaka är det känt att gaspatronen i Baltics flytvästar, och ev. även andra med samma utlösningsmekanism, kan lossna. Baltic har tagit fram en säkring för detta och ett verktyg för montering. Det är viktigt att få säkringen monterad, en väst med lös patron fungerar inte.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-06-15 - Familjeträff i Skärhamn

Välkomna på familjeträff!

Nu inför stundande sommarsäsong kan det vara roligt att träffa fler likasinnade familjer som gillar att vara på sjön. För att lära känna fler kommer vi ha en helgträff där vi umgås och stiftar nya bekantskaper.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Barn-eskader i Bohuslän-Nyhet!!

1-8 juli 2018

Naturhamnseskader för barnfamiljer i åldrar mellan 7-15 år Period 1/7 - 8/7

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Eskader till Shetland

1-31 juli 2018

Följ med på eskader till Shetland, där Nordsjön möter Atlanten. Vi planerar att gå via södra och västra Norge, innan vi tar språnget över till Shetland. Det blir samling i närheten av Göteborg söndag den 1/7. Därefter i stora drag:

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Barn-eskader till Danmark - Nyhet!!

8-ca 18 juli 2018

Vi kommer gemensamt styra färden mot Danmark. Etapperna blir lite längre över öppet hav men stoppen anpassas i längd efter gruppens önskemål. Vi samlas i Göteborgs skärgård och siktar på Läsö som första stopp. Väl där styr vi gemensamt upp färden men förhoppningen är att komma till Säby och Skagen. Eskadern riktar sig till familjer med barn mellan 2-7 år.

Samling söndag den 8 juli, exakt hamn meddelas närmare, vi seglar tillsammans och bryter upp eskadern i Danmark eller efter överfarten tillbaks till Sverige den 18 juli.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Barn-eskader till Danmark - Nyhet!!

8-ca 18 juli 2018

Vi kommer gemensamt styra färden mot Danmark. Etapperna blir lite längre över öppet hav men stoppen anpassas i längd efter gruppens önskemål. Vi samlas i Göteborgs skärgård och siktar på Läsö som första stopp. Väl där styr vi gemensamt upp färden men förhoppningen är att komma till Säby och Skagen. Eskadern riktar sig till familjer med barn mellan 2-7 år.

Samling söndag den 8 juli, exakt hamn meddelas närmare, vi seglar tillsammans och bryter upp eskadern i Danmark eller efter överfarten tillbaks till Sverige den 18 juli.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Eskader till Schleswig

10-22 juli 2018

Välkommen att följa med på en eskader till Schleswig i Tyskland.

Vi samlas i Grenå den 10 juli för att ta oss söderut genom Danmark till Norra Tyskland.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Eskader till Limfjorden

16-28 juli 2018

Vår eskader pågår under v29 och 30 med samling i Hals eller Mau Bro måndag den 16 juli.

Vi har sedan tänkt att i maklig takt med många vilodagar ta oss igenom Limfjorden.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Eskader Helsingborg - Rügen - Nyhet!!

17 juli -ca 27 juli 2018

Fulltecknad men kölista finns!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - Litteratureskader i Bohuslän

9-21 augusti 2018

En sensommareskader kors och tvärs i Bohuslän.

Detaljutformningen görs i nära samarbete med deltagarna.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-08-18 - Skaldjursknyt på Rörö

Alla är hjärtligt välkomna till Rörö gästhamn den 18 augusti, såväl motorbåt som segelbåt (även de utan båt) för Skaldjursknyt.

Vi samlas i hamnen vid 15-tiden för trevlig aktivitet följt av Skaldjursknyt kl. 18:00 i ”Baracken”.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-09-05 - Teknisk träff - flytvästar-fulltecknat

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-09-26 Stora seglande skepp inkl Barken Vikings historia

Lars Zimmerman berättar och visar både stillbilder och kortfilmer från en epok som nu är försvunnen.

 • Tid: Onsdagen den 26 september 2018 kl. 18:30
 • Plats: Väserträffen, Östra Skärvallsg 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-10 Teknisk träff - OpenCPN/OpenPlotter

Välkommen på teknisk träff om navigationsprogrammet OpenCPN på PC, Mac och Android. Vi pratar om vad man kan göra med OpenPlotter på minidator som Raspberry Pi. Vi visar vad programmen kan, hur de installeras och vilka sjökort som finns, såväl raster- som vektorkort, var dessa hämtas, vad de kostar och hur de installeras.

 • Tid: Onsdagen den 10 oktober kl. 18:30
 • Plats: Västerträffen Östra Skärvallsg 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-16 - Senior - Ostindiefararen Götheborg-lunchen fullbokad men det finns plats på föredraget

Gunnar Silfverberg Utgaard var befälhavare på halva resan när Götheborg seglade till Kina och tillbaka till Göteborg 2005-2007. Han är en verklig segelskuteveteran och har fört befäl på andra segelskutor både före och efter seglingen till Kina men är numera pensionär. Gunnar kommer att i ord och bild ta oss med på resan och de strapatser som det ibland innebar att segla ett fartyg vars konstruktion är en kopia av ett 1700-talsfaryg.

 • Tid: Tisdagen den 16 oktober kl. 11.00

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-17 Nordvästpassagen, från Alaska till Grönland

Peter Bonsirven berättar om sin och Pelle Ivarssons spännande seglats i kalla vatten. De seglade med S/Y Anna, en 35 fots Colin Archer byggd i stål.

 • Tid: Onsdagen den 17 oktober 2018 kl. 18:30
 • Plats: Västerträffen Östra Skärvallsg 1, V Frölunda

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-17 Solistträff

17 oktober är det dags för årets sista Solistträff

Fanny Wranne från seglarskolan kommer och berättar om hur det är att vara befäl på ett SXK-fartyg.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-24 - Båtlivsträff - Ett år utan skor med famljen Veber

Många drömmer om en vardag med mindre stress och med mer ledig tid. Men ett sådant liv är ju dyrt. Stämmer det? 2016 gjorde familjen Veber sin dröm till verklighet. Mamma Margareta och pappa Thomas sa upp sina arbeten, barnen slutade skolan, bilen såldes och huset hyrdes ut. I 15 månader seglade de ut över det blåa havet, levde för nästan inga pengar alls och mötte människor från fjärran länder.

Välkomna med på en spännande kväll där vi får höra deras berättelse!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-31 - Båtlivsträff - Sveriges gästhamnar-utmaningar och möjligheter! obs i våra lokaler i Långedrag

Välkommen till ett föredrag om Sveriges Gästhamnar och våra möten med båtgästen, vilka utmaningar Sveriges gästhamnar står inför men också vilka möjligheter detta kan innebära för gästhamnen, båtgästen och destinationen. Vad säger statistiken och vad tror vi om båtlivets utveckling.

Vi får besök av Dick Nettelid som är generaldirektör för Riksföreningen Gästhamnar Sverige som omsluter 420 klassificerade gästhamnar (ca 80% av Sveriges gästhamnar) Sveriges gästhamnar drivs och ägs i huvudsak av Privata, kommnala och föreningsdrivna båtklubbar, RGS är delägare i Gästhamnsguiden som delas ut i våra gästhamnar gratis och skickas till alla medlemmar i kryssarklubben.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-10-31 - Teknisk träff - flytvästar-kölista finns

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-11-07 Teknisk träff - Batterier

Teknisk träff om batterier. Andreas Ekberg från SellPower i Kungsbacka gästar oss på Västerträffen. Andreas har lång erfarenhet av olika sorters batterier. Senaste är litium- järnfosfat (LiFePo4)batterier, det finns olika system och kostnader. Nytt är litiumbatterier där man kan byta från blybatterier utan att justera något, "plug and play". Vi får också en genomgång av vad man bör tänka på när man byter. Det blir gott om tid för frågor.

Välkomna!

[ Läs mer här. ]

Datum passerat - 2018-11-12 - Teknisk träff - flytvästar

Kryssarklubben hjälper dig att göra din uppblåsbara flytväst säker genom montering av säkring och kontroll av flytväst.

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-11-13 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-11-14 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-11-19 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-11-21 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-12-10 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-12-11 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-12-21 lines=8

[ Läs mer här. ]

Arrangemang.2018-09-18 lines=8

[ Läs mer här. ]


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-11-13 08:26.
Visad: 35733 gånger.