Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Forum

Välkommen in!

Klicka här för att öppna forumet.

Senaste diskussionerna i forumet...

Foruminformation

Via länken ovan öppnas vårt forum i ett nytt fönster (eller flik). Forumet är naturligtvis öppet för alla. Om du väljer att registrera dig så blir du tagen lite mer på allvar i diskussionerna och får lite mer rättigheter i forumet. Vi godtar bara registreringar under ditt egna namn.

Som medlem eller funktionär i Västkustkretsen finns det några slutna forum som enbart är öppna för betalande medlemmar och funktionärer.

Detta forum blir inte bättre eller mer aktivt än ni som läser i det. Ställ därför många frågor, svara på de frågor du har ett helt eller delvis svar på och starta gärna diskussioner kring allt som har med SXK eller båtliv att göra.

Forumet lyder under den så kallade BBS-lagen (Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor). Detta betyder att det är du som skriver som är ansvarig för det du skriver. Personangrepp eller för forumet totalt irrelevanta inlägg kommer därför att raderas och vid behov polisanmälas.Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2011-05-27 09:13.
Visad: 124121 gånger.