Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Årets första eskader

Årets första eskader har genomförts under Kristi himmelsfärdshelgen och som vanligt var målet Läsö, Österby hamn. I år var det 17 båtar som deltog i eskadern, sex motorbåtar, en motorseglare och tio segelbåtar.

Eskadern lyckades pricka in årets första rejäla högtryck med sol och riktig sommartemperaturer. Eskadern anlände till Läsö under torsdagen och fick plats i fiskehamnen. Deltagarna var både rutinerade deltagare och de som seglade eskader för första gången. Alla var mycket nöjda med helgen. På lördagen gick hälften mot Sverige och resten stannade kvar en dag till och njöt av solen och Läsö. Trots att eskadern låg tidigt i maj var det massor av båtar på Läsö, Österby.

Det finns fortfarande några platser kvar på sommarens eskadrar. Mer information hittar du på eskadersidorna.

Eskadersidorna hittar du här.

Skapad: 2016-05-10

Vill du dela denna blogg på Facebook? Klicka då här!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2016-05-10 17:07.
Visad: 3386 gånger.